ΕΟΟ

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ Προσφορά Εργασίας/Συστέγαση

Προσφορά Εργασίας/Συστέγαση

Αγγελίες σχετικές με Προσφορά Εργασίας ή Συστέγαση Οδοντιάτρων

Ζητείται οδοντίατρος να εργαστεί σε οδοντιατρείο στη Νέα Φιλαδέλφεια στην αρχή ως βοηθός και στη συνέχεια ως επεμβατικός οδοντίατρος.

Τηλ. επικοινωνίας: 6932406120

Πωλείται Πανοραμικό Plamenca 2002, με Ψηφιοποιητή Πανοραμικών ακτινογραφιών Agfa, 2 κασέτες πανοραμικού, 2 κεφαλομετρικού, σε λειτουργία.

Τιμή 2.800,00 Ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας: 6932406120

Ζητείται χειρουργός οδοντίατρος με εξειδίκευση στη Χειρουργική Στόματος ή στη Στοματογναθοπροσωπική Χειρουργική για συνεργασία από οδοντιατρική κλινική στο Ηράκλειο. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητείται συνάδελφος με εμπειρία για να αναλάβει περιστατικά (ενδοδοντικές θεραπείες, έκτακτα, εξαγωγές κτλ) για μόνιμη εργασία σε πλήρως εξοπλισμένο οδοντιατρείο στην Πτολεμαΐδα. Οικονομικές απολαβές ικανοποιητικές ( Ποσοστά > = 2000ευρώ/μήνα). Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.